Araştırma: İnek Sütü Tartışılıyor, Bitkisel Sütler Yükseliyor
Areda Piar’ın gerçekleştirdiği Süt Araştırması’na göre, Türk halkının yüzde 83,9’u inek sütü tüketirken yüzde 19,5’i inek sütünün sağlıksız olduğunu savunuyor....
Areda Piar’ın gerçekleştirdiği Süt Araştırması’na göre, Türk halkının yüzde 83,9’u inek sütü tüketirken yüzde 19,5’i inek sütünün sağlıksız olduğunu savunuyor....
Türkiye’nin lider dondurulmuş patates üreticisi Atakey, yeni yatırımlarıyla dondurulmuş gıda sektöründe ürün çeşitliliğini artırdı. Afyonkarahisar’daki fabrikasında Kaplamalı Soğan Halkası ve...
Türkiye’de gıda sektörünün lideri Ülker, son yılların gittikçe önem kazanan “Bütünsel İyilik” trendine uygun olarak “Ülker GO Ahead” markalı 5...
Nutricia Türkiye, hayata geçirdiği “Büyüme Geriliğinde Tedaviye Uyum Araştırması” ile erken tanının ve tedavide devamlılığın önemini vurguluyor Nutricia Türkiye, SIA...
İlk kez Türkiye’de düzenlenecek olan, dünyanın en prestijli çikolata ve pastacılık fuarı Salon Du Chocolat, 22-23 Şubat 2025 tarihlerinde İstanbul...