Bel Karper, Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi ile üretim yapıyor
Geleneksel peyniri farklı ürün konseptleriyle yorumlayan Bel Karper, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından hazırlanan kılavuzdaki kriterleri yerine getirerek “Covid-19 Güvenli...
Geleneksel peyniri farklı ürün konseptleriyle yorumlayan Bel Karper, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından hazırlanan kılavuzdaki kriterleri yerine getirerek “Covid-19 Güvenli...
Geleceği ve doğal kaynakları koruyarak, geleneksele bağlı ama gelişmiş teknoloji ile üretim hedefiyle yola çıkan zeytinyağı markası Bi’Zeytin, aynı zamanda...
Dünya Helal Zirvesi’nin 21 Aralık’taki ilk gününde, “Helal Pazarı ve Helal Kalite Altyapısı”, “Helal Standardizasyonda Yeni Zorluklar ve Fırsatlar”, “Uygunluk...
Ankutsan, Ekonomist Dergisi ve Türkiye Ekonomi Bankası ( TEB ) işbirliğinde düzenlenen "Anadolu’nun En Büyük 500 şirketi ‘’ araştırmasında en...
Verilere göre, Türk şirketlerinin ortalama yaşı 34. Açılan şirketlerin büyük bir bölümü ise 10 yılını doldurmadan faaliyetlerini sonlandırıyor. Ancak bu...