Türkiye’deki uzun ömürlü işletmelerin 7 sırrı
Verilere göre, Türk şirketlerinin ortalama yaşı 34. Açılan şirketlerin büyük bir bölümü ise 10 yılını doldurmadan faaliyetlerini sonlandırıyor. Ancak bu...
Verilere göre, Türk şirketlerinin ortalama yaşı 34. Açılan şirketlerin büyük bir bölümü ise 10 yılını doldurmadan faaliyetlerini sonlandırıyor. Ancak bu...
Yeni nesil girişimcilerin geleceğe ümitle bakmamızı sağladığı yenilikçi ve sürdürülebilir çözümlerinin ses getirdiği Uluslararası Gıda Ürünleri Teknolojileri Fuarında, yerli katılımcılarla...
Dünya çapında 150’den fazla ülkede etkinliğini sürdüren Mondelēz International, atıştırmalık tüketiminin kaydettiği büyümeyi açıklayan bir atıştırmalık raporu yayınladı. Rapora göre,...
İslam Ülkeleri Standartlar ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC) ana paydaşlığında; "Herkes için Helal: Üretimden Tüketime Her Yönüyle Helal" başlığı altında bu...
Kabuklu yemiş, bakliyat ve çekirdek işlenmesinde çığır açan yenilikler nadir görülse de TOMRA’nın geçen yıl saha testlerinde büyük başarı yakalayan,...