“Salgın sürecinde organik gıda talebi yükselişe geçti”
Koronavirüs salgını, daha sürdürülebilir ve organik gıdalara olan talepte dev bir artışa neden oldu. Artık, tüketiciler her zamankinden daha fazla...
Koronavirüs salgını, daha sürdürülebilir ve organik gıdalara olan talepte dev bir artışa neden oldu. Artık, tüketiciler her zamankinden daha fazla...
Geleneksel peyniri farklı ürün konseptleriyle yorumlayan Bel Karper, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından hazırlanan kılavuzdaki kriterleri yerine getirerek “Covid-19 Güvenli...
Geleceği ve doğal kaynakları koruyarak, geleneksele bağlı ama gelişmiş teknoloji ile üretim hedefiyle yola çıkan zeytinyağı markası Bi’Zeytin, aynı zamanda...
Dünya Helal Zirvesi’nin 21 Aralık’taki ilk gününde, “Helal Pazarı ve Helal Kalite Altyapısı”, “Helal Standardizasyonda Yeni Zorluklar ve Fırsatlar”, “Uygunluk...
Ankutsan, Ekonomist Dergisi ve Türkiye Ekonomi Bankası ( TEB ) işbirliğinde düzenlenen "Anadolu’nun En Büyük 500 şirketi ‘’ araştırmasında en...