Sigep 2022 The Dolce World Expo: Dondurma, tatlı, kahve ve unlu mamuller için en iyi fuar
Dünyanın en büyük dondurma, çikolata, kahve ve unlu mamuller fuarı SIGEP, 12-16 Mart 2022 tarihlerinde; Avrupa, Amerika, Afrika, Asya olmak...
Dünyanın en büyük dondurma, çikolata, kahve ve unlu mamuller fuarı SIGEP, 12-16 Mart 2022 tarihlerinde; Avrupa, Amerika, Afrika, Asya olmak...
Uzmanların satışlarının önümüzdeki yıllarda ivme kazanmaya devam edeceğini tahmin ettikleri tohum ve tahılın artan popülaritesinin başlıca nedeni, yüksek nüfuslu gelişen...
Abalı Ayçiçek Yağı, Brüksel merkezli bağımsız bir kuruluş olan Uluslararası Lezzet Enstitüsü tarafından verilen “Lezzet Ödülü” sertifikasını kazandı. Firma yetkilileri,...
Eddie, kurabiyelere ve diğer gıda maddelerine doğrudan baskı yapan, dünyanın ilk ve tek AB ve FDA onaylı yenilebilir mürekkepli masaüstü...
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) 2021 Yılı İş Konseyleri Seçimli Olağan Genel Kurul ve Ticari Diplomasi Ödülleri Töreni, DEİK Başkanı...