Sağlıklı atıştırmalık sektörü için büyük potansiyel: Orta Doğu ve Kuzey Afrika
Koelnmesse Yummex ME Direktörü Jan Philipp Hartmann: "Korona pandemisi, tatlı ve atıştırmalık endüstrisinde zaten var olan toplumsal eğilimleri daha net...
Koelnmesse Yummex ME Direktörü Jan Philipp Hartmann: "Korona pandemisi, tatlı ve atıştırmalık endüstrisinde zaten var olan toplumsal eğilimleri daha net...
Eti’nin kurucusu Firuz Kanatlı’nın 29 yaşında genç bir girişimci olarak mimari tasarımını da yaptığı üretim tesisinde başlayan Eti’nin mutluluk yolculuğu...
Gıda ve Gastronomi sektörlerinin, birçok farklı ülkeden İstanbul’a gelen temsilcilerinin buluştuğu, Avrasya’nın en büyüğü olma özelliği taşıyan Uluslararası Gıda Ürünleri...
Yarasalar, kuşlar, geyikler, tilkiler, kurbağalar, tavşanlar ve kunduzlar, BENEO'nun Natagora ve Natagriwal ile birlikte başlattığı biyolojik çeşitlilik programı kapsamında, gelişecek...
Türkiye’nin lider margarin ihracatçılarından Marsa, sürdürülebilirlik kapsamında yaptığı öncü çalışmalar sonucunda “Sıfır Atık Belgesi” aldı. Türkiye’de tek alanda kurulu en...