Tahıl, yem ve makarna proses teknolojileri alanında küresel liderlerden biri olan Alapala ve stratejik iş ortağı Satake Corporation, Kansas State Üniversitesi Global Tahıl ve Gıda İnovasyon Merkezi’ne Henry Simon laboratuvar vals makinelerini başarıyla teslim etti. Bu makineler, üniversitenin tahıl ve gıda bilimlerinde yapacağı araştırma ve uygulamalı eğitim çalışmalarını destekleyecek.
Bu önemli proje, Alapala ve Satake , tahıl prosesleri alanındaki yenilikçi teknolojilerini küresel ölçekte eğitime ve araştırmaya katkı sunacak şekilde kullanma hedefinin bir parçası olarak hayata geçirildi. Kansas State Üniversitesi Global Tahıl ve Gıda İnovasyon Merkezi, tahıl proses teknolojileri alanında araştırma ve eğitim için kritik bir merkez olacak ve bu projeyle sektördeki yenilikçi gelişmelere destek verilmeye devam edilecek.
Projenin başarısına katkıda bulunan tüm ekiplerin çabalarıyla, gıda proses teknolojileri alanında yeni iş birlikleri için heyecan devam ediyor. Alapala ve Satake, bu tür projelerde yer alarak, sektördeki bilgi ve deneyimlerini küresel çapta paylaşma fırsatlarını değerlendirmeyi sürdürecek.