1963’den beri üretim yapan ve o günden bu yana mutfakların vazgeçilmez markasına dönüşen Söke… Geleneksel unu dışında tahıl unlarından organik una kadar geniş bir ürün yelpazesi sunarak özenle seçilen buğdayları, el değmeden son teknoloji ile işleyip unun en doğal halini, her pakette en iyi kalitede sunuyor. Söke, çok tahıllı, çavdarlı, tam buğday, yulaflı, ruşeymli, köy ekmeği ve sarı sert buğday un karışımlarıyla leziz ekmekler yapmak için alternatifler sunuyor. Tüketicinin ihtiyaçlarına uygun ürünleri sunan Söke, Glutensiz sade-çikolatalı kek unu, glutensiz ekmek unu, glutensiz köy ekmeği ve glutensiz un ile glutensiz beslenme diyetlerine de uygundur. Ekmekten baklavaya, börekten içerisinde un bulunan tüm lezzetler Söke ile sofralara taşınıyor.