Yaratıcı yiyecek ve içecek çözümleriyle ev dışı tüketim sektörünün güçlü iş birimi Nestlé Professional Türkiye, profesyonel mutfaklara özel çikolata ailesine yeni bir üye ekledi. Yoğun karamelize lezzeti, eşsiz karamel rengi, ideal akışkan kıvamıyla yeni Nestlé 1927 Gold Çikolata, tatlı portföyünü genişletmek isteyen şef ve işletmecilerle buluşuyor.
Ev dışı tüketim sektöründe, müşterilerinin ihtiyacına yönelik yiyecek ve içecek çözümleri sunan Nestlé Professional, global ve yerel pazar trendlerini yakından takip ederek, yenilikçi ve lezzetli çözümler sunmaya devam ediyor. Son dönemlerde trend olan ve tüketiciler tarafından sıklıkla tercih edilen karamelli tatlılara farklı bir dokunuş katacak Nestlé 1927 Gold Çikolata, pasta çeşitleri, sufle, ekler, donut, kurabiye, dondurma gibi geniş bir yelpazede kullanıma sunulmak üzere Nestlé Professional portföyündeki yerini aldı.
Nestlé 1927 Gold Çikolata, Nestlé Professional’ın düzenlediği Tatlı Trendleri 2023 global webinar’ında da öne çıkan karamelli tatlılara ve geleneksel lezzetlere özgün bir imza atma şansını da sunuyor. Ürün, esnekliği sayesinde soğuk mermer uygulamasında sağladığı ideal performansı, uzun süre konçlanmasıyla yakaladığı akışkan kıvam ve yoğun karamelize lezzeti ile dikkat çekiyor. Tatlılarda çeşitli karamel yoğunluklarına kolayca entegre edilebilirken, her reçeteye uyum sağlaması ile de şeflere yeni lezzetler oluşturmalarında ürün çözümü oluyor.
Sunduğu farklı çözümlerle Nestlé 1927 ailesi, “Lezzet Ustalarının İmza Çikolatası” olarak anılıyor. Nestlé Professional Türkiye, yeni ürünü Nestlé 1927 Gold Çikolata ile de Türkiye’deki iş ortaklarına inovatif çikolata ve tatlı çözümleri sunmaya devam ediyor.
“Yeni Nestlé 1927 Gold Çikolata, Lezzet Ustalarının İmza Çikolatası”
Nestlé Professional Genel Müdürü Lorenzo Viganò; “Nestlé Professional olarak, sektör profesyonelleri için fark yaratan ürünler geliştirmeye devam ediyor ve çikolata ailemizin yeni üyesi; lezzet ustalarının imza çikolatası Nestlé 1927 Gold Çikolata’yı pazara sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Nestlé 1927 Gold Çikolata’nın, özel tatlar yaratmada ilham kaynağı olacak bir ürün olmasını hedefliyoruz. Nestlé Professional olarak, inovasyon, kalite, müşteri odaklılık prensiplerimizle ve yepyeni ürünlerle, çikolata sektöründe güçlü varlığımızı pekiştirmeye devam edeceğiz” dedi.
Nestlé’nin Türkiye’deki ilk çikolata fabrikası olan Feriköy Çikolata Fabrikası’nın anısı için oluşturulan Nestlé 1927 markasıyla Nestlé, yerel çikolata kültürüne olan bağlılığını gösteriyor. Nestlé Türkiye, Bursa’daki 5 fabrikasındaki tüm süreçlerinde sıfır atık ve karbon emisyonu azaltımı hedefleriyle üretimlerini sürdürüyor. Ayrıca Yağmur Ormanları Birliği sertifikasına ve sürdürülebilir kakao çekirdeklerinden üretilen ürünlere sahip Nestlé Professional Türkiye, üretimlerinin her aşamasında sürdürülebilirliği odağına alarak çalışmalarına devam ediyor.