Türkiye’nin ilk akademisyen pastacısı Harry Lenas’ın mükemmelliği ve yeniliği bir araya getirme mirasını, yüzüncü yılında yeni bir ürün hazırlayarak sürdüren Baylan, çikolata ustaları ile özel bir reçete hazırladığı eşsiz Baylan çikolatasına “Baylan Özel” adını verdi. Her ısırıkta damaklarda özel bir tat hissettiren Baylan Özel, sütlü ve bitter çeşitleriyle Dünya Çikolata Günü’nde Baylan mağazalarında satışa sunuldu.
Bir asırdır sunduğu birçok lezzetle ilklere imza atan Baylan, asırlık tarihi boyunca imza tatlarının yanı sıra farklı ülkelerin kültürlerinden ilham alarak birçok lezzeti İstanbul sakinlerinin damak zevkine hitap etmesi için geliştiriyor. Türkiye’nin ilk akademisyen pastacısı Harry Lenas’ın her şeyin en iyisini, en iyi şekilde sunma mirasını, yeni tariflerle sürdüren Baylan, geleneksel tatları ve yenilikçi tarifleriyle yaşatmaya devam ediyor.
Çikolata ustaları ile reçetelendirerek hazırladığı eşsiz Baylan çikolatasına “Baylan Özel” adını verdi. Her ısırıkta damaklarda yoğun bir lezzet hissettiren Baylan Özel, sütlü ve bitter çeşitleriyle çikolataseverlerin kalbinde ve lezzet dağarcığında özel bir yer edinecek.