Türkiye genelinde 6 üretim tesisi ve günlük 5 bin ton süt işleme kapasitesiyle sektörünün en fazla süt ve süt ürünleri üreten işletmesi olan Ak Gıda-İçim Süt, 24-27 Nisan tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek IBAKTECH- Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı’na katılıyor. İki yılda bir düzenlenen ve sektörünün en önemli etkinliği konumunda olan fuar, 80 binden fazla uluslararası profesyonel ziyaretçiyi ağırlayarak yarattığı iş hacmi ile katılımcılarına yeni pazarlara ulaşma fırsatları sunuyor. Ak Gıda-İçim Süt, bu yıl ilk kez katıldığı fuarda pastacılık profesyonellerine yönelik ürettiği ve kruvasan yapımında ideal ürün olan yeni Président Profesyonel Tereyağı’nı da katılımcılarla buluşturacak.
Kruvasan çeşitleri ön plana çıkacak
Fuar süresince Ak Gıda-İçim Süt Demo Şefi Cemil Çengel ile ekibi, Ev Dışı Tüketim kanalına özel olarak geliştirilmiş olan sütten labneye, kremadan tereyağına kadar İçim, Masterini ve Président markalı ürün çeşitleriyle lezzetli ikramlar hazırlayacak. İkramlar arasında kruvasan yapımına özel olarak üretilen yeni Président Profesyonel Tereyağı ile hazırlanan kruvasanlar ön planda olacak. Ak Gıda-İçim Süt ürünleriyle hazırlanan proteinli ve probiyotik dondurma çeşitleri, Yaban Mersinli, Limonlu, Frambuazlı Cheesecake, Lotuslu, Çikolatalı, Çilekli Kruvasan çeşitleri, Magnolia, San Sebastian ve Snickers gibi lezzetler ziyaretçilere ikram edilecek.