1963’den beri üretim yapan ve her 10 kişiden 9’unun memnuniyetle kullandığı Söke, geniş ürün grubuyla tüm tüketicilere sesleniyor. Özenle seçilen buğdayları, el değmeden son teknolojiyle işleyip, her pakette en iyi kalitede sunan Söke, çölyak hastalarının ve gluten hassasiyeti olanların da yanında yer alıyor. Glutensiz beslenme şekline göre üretilen Söke Glutensiz Ekmek Unu, gözenek yapısı ve lezzetiyle ekmek yapımı için ideal olmakla beraber, paketin içinden çıkan kuru mayası ile de yapımı çok pratik. Söke Glutensiz Ekmek Unu ile yapılan yüksek lifli, besleyici ve lezzetli ekmekler sofraları süslüyor. Söke’nin diğer bir ürünü Söke Glutensiz Un da tüm glutensiz beslenme ihtiyaçlarına göre beklentileri karşılayarak birbirinden lezzetli tarifleri sofralara taşımayı ve yaşam kalitesini artırmayı destekliyor. Söke Glutensiz portföyünde ayrıca, lezzet dolu, yumuşacık, kabaran kekler için de kakaolu kek ve sade kek unları mevcut. Söke glutensiz ürünleri, online satış sitelerinin yanı sıra zincir marketlerin glutensiz ürün reyonlarında bulunabiliyor.