Dünya mutfağına yön vermiş Michelin yıldızlı şefler, Söke Profesyonel sponsorluğuyla Glorious Culinary Experience kapsamında Be Preium Bodrum Notias Restaurant’ta değerli konuklarıyla bir araya geliyor. 15 Ağustos’a kadar sürecek etkinlik kapsamında gastronomi şöleninde, tarzlarıyla harikalar yaratan birbirinden özel, yıldızlı şefler benzersiz bir deneyim sunuyor.
Her hafta devam edecek etkinliğin ilki, 1-7 Temmuz tarihleri arasında 2010 yılında ‘’The Guardian’’ tarafından ‘‘On Yılın Şefi’’ unvanını alan ve 2019 yılında yeteneğini Michelin yıldızlıya taçlandıran İtalyan Şef Paolo Griffayla başlamıştı. 15 Ağustos’a kadar her hafta farklı bir Michelin yıldızlı şefin konuk olacağı etkinlik hakkında bilgi veren Söke Pazarlama Direktörü Ozan Türk, “Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şefleri, Türk gastronomisi ile buluşturan bu etkinlikte yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Söke Profesyonel grubumuzla şeflerimizin her daim yanındayız. Onların en çok tercih ettiği un markası olmak bizleri mutlu ediyor. Onların gelişimine katkısı olacak etkinliklerin içerisinde yer almaya devam edeceğiz,” dedi.
Etkinliğin 2. şefi Portekizli Joao Rodrigues, 2017 yılında ülkesinde yerel üreticileri teşvik eden Projecto Materia’yı kurdu ve Unesco’nun desteğini aldı. Michelin yıldızına sahip ünlü şef yine Söke Profesyonel’in katkılarıyla 15-30 Temmuz tarihleri arasında Be Premium Bodrum’da olacak. Aşçılık kariyerine İspanya, Alava’daki El Refor’da başlayan Diego Guerrero, uzun yıllar El Club Allard restoranda çalıştıktan sonra Madrid merkezli restoran DSTAge’in kurucusu olarak dikkat çekti. İki Michelin yıldızına sahip ünlü şef 01-15 Ağustos tarihlerinde Be Premium’da enfes tariflerini sunacak. Lokmalık undan boyozluk ve böreklik una, pidelik undan tandırlık una kadar Söke Profesyonel ürün grubunda 20’den fazla un çeşidi bulunuyor.