Antioksidan özelliği zengin yeşil çay, artık hem prebiyotik lif hem de kolajen proteini açısından da zengin. Yeşil çayı, doğallığını bozmadan üretim aşamasında peptit kolajen ve prebiyotik lif ile buluşturan Lazika, Kolajenli ve Prebiyotikli çaylarını tanıttı.
Kaliteli prebiyotik tüketimi bağırsak florasındaki yararlı bakterilerin yaşamasına ve çoğalmasına elverişli bir ortam sağlayarak, genel sindirim sistemi sağlığını olumlu yönde etkiliyor. Vücuttaki bütün proteinlerin yaklaşık yüzde 30’unu oluşturan kolajen, cilt, saç ve eklem sağlığının yanında bağırsak sağlığına da destek oluyor.
Polifenol ve kateşin açısından zengin yeşil çayın doğallığından ödün vermeden yaratılan modern çağın süper çay
“Yeşil çayı üretim aşamasında peptit kolajen ve prebiyotik lif ile buluşturduk,” diyen Lazika Kurucu Ortağı Emre Erçin, “Geliştirdiğimiz üretim metoduyla protein ve prebiyotik lifi çaya infuse ettik. Böylece antioksidan özellikleri zengin yeşil çayımız hem prebiyotik lif hem de kolajen proteini açısından zengin hale gelmiş oldu. Kullanmış olduğumuz prebiyotik, guar fasulyesinden elde edilen yüzde 100 bitkisel ve hidrolize edilmiş, yüksek ısıdan etkilenmeyen bir doğal liftir. Kolajenimiz de yüzde 100 hidrolize edilmiş, peptit sığır kolajenidir,” diye ekliyor.
Sağlıklı sindirim ve bağırsak sistemi, sağlıklı vücut demek
Geliştirilen üretim metoduyla dünyanın en iyi peptit kolajeni yeşil çay ile buluşuyor. Lazika Kolajenli Yeşil Çayın içinde eklem, tırnak ve cilt sağlığına katkı sağlamak üzere yeşil çaya ek olarak selenyum, kuşburnu, hibiskus ve portakal kabuğu yer alıyor. Her çay poşetinde 237 mg kolajen, 301 mg ise prebiyotik lif bulunuyor.
Lif ile zenginleştirilmiş Lazika Prebiyotik Yeşil Çayın içinde Rezene, Papatya, Barut Ağacı Kabuğu ve Vitamin D3 yer alıyor. Yeşil çay ile yüzde 100 bitkisel lifin özel bir üretim metoduyla birleştirilmesiyle oluşan, Lazika Prebiyotik Yeşil Çay, bağırsak sağlığını koruyarak, sindirime yardımcı oluyor.