Datça Murat Çiftliği, taze meyvelerle hazırlanan reçelleri tüketiciyle buluşturuyor. Toplanan organik sertifikalı meyvelerden geleneksel yöntemlerle üretilen reçeller, şeker ilavesiz ve katkısız içeriğiyle raflarda yerini alıyor.
Ayva, çilek, şeftali ve böğürtlen gibi birçok kişi tarafından severek tüketilen reçellerin yanı sıra farklılık arayışında olanları da unutmayan marka, Bayramiç tatlı kabağı ve portakal ile hazırlanan “Çıtır Kabak Reçeli”, orman meyvelerine chia tohumu, elma suyu konsantresi ve limon suyu eklenerek yapılan “Orman Meyveleri Reçeli” ve kapya biberlerle hazırlanan “Acı Biber Reçeli” ile portföyünü genişletiyor.
Tatlandırmak için organik elma suyu konsantresi kullanılan acı biber reçeli, kahvaltının dışında et yemeklerinin yanında da sos olarak tüketilebiliyor. Portakal ve havuç ile yapılan “Portakallı Havuç Reçeli” ise vegan ve katkısız içeriğiyle ön plana çıkıyor.