1902 yılından günümüze çeşmeler, sakalar, damacanalar ile İstanbul halkının sağlıklı su ihtiyacını karşılayan ve zamanla tam otomatik makinelerde el değmeden üretim yapan Hamidiye Doğal Kaynak Suları Brüksel merkezli Uluslararası Tat Enstitüsü (International Taste Institute) tarafından verilen ‘Superior Taste Award’ kazandı. 20’den fazla ülkeden gelen aralarında Michelin ödüllü aşçıların da yer aldığı şef ve gurmelerin, testlerinden geçen Hamidiye Su, tam not aldı. Üç yıldız üzerinden değerlendirilen ödüllerde, Hamidiye Su üçte üç yaptı. Uluslararası geçerliliğe sahip olan Superior Taste Award ile Hamidiye Su, uluslararası alanda tescillenmiş marka oldu.
Uluslararası Tat Enstitüsü tarafından 3 yıldızla ödüllendirilen Hamidiye Su Genel Müdürü Hüseyin Çağlar, “Otomatik, temassız ve hijyenik yöntemlerle doldurulan Hamidiye Kaynak Suları; yumuşak içimi, eşsiz lezzeti, doğallığı ve uygun mineral yapısıyla öne çıkıyor. Güvenilir, sağlıklı ve doğal Hamidiye Su kazandığı ödülle lezzetini tescil ettirdi. ‘Superior Taste Award’u kazanmaktan mutlu ve gururluyuz. İstanbul’un Değeri Hamidiye markası olarak artan enflasyon maliyetleri karşısında, kalitemizden hiç taviz vermeden ama kamu zararı da yaratmadan mümkün olan en uygun fiyatlarla vatandaşlarımızın emrindeyiz,” ifadelerini kullandı.