Fomilk, renklendirici ve koruyucu içermeyen bitkisel sütleriyle sağlıklı lezzetler sunuyor. Tek başına ya da kahveyle içilen, kahvaltıda ve yemeklerde kullanılan Fomilk bitkisel sütler, ısıtma-soğutma tekniğiyle üretilmeleri ve steril kutularda sunulmaları nedeniyle uzun ömürlü. Renklendirici ve koruyucu içermeyen badem, fındık, hindistan cevizi, yulaf ve Antep fıstığı sütlerinde, yapay aroma ve kimyasal köpürtücü gibi maddelerin bulunmadığı belirtildi.
Fomilk, e-ticaret sitesinde ve ulusal market kanallarında, bugün %30’una sahip olduğu pazarda 3 kategoride 18 farklı ürünle müşterileriyle buluşuyor. 10 farklı bitkisel süt lezzetinin yanı sıra, 4 farklı lezzette bitkisel peynir ve 4 farklı ezme opsiyonuyla sağlıklı bir alternatif sunuyor.
Bitkisel sütler, birkaç saniye yüksek ısıdan geçirilerek zararlı bakterilerden arındırılıyor, böylece daha uzun ömürlü olmaları sağlanıyor. Bitkisel bazlı sütler, ısı ve ışık gibi zararlı olabilecek dış etkenlerden çok iyi koruyan geri dönüştürülebilir ambalajlarla satışa sunulduğu yetkililer tarafından açıklandı.