Barry Callebaut Türkiye, yeni yatırımlarıyla birlikte Chocovic markasının ürün gamını genişletmeyi hedefliyor. Firmanın pastacılık, unlu mamuller ve şekerlemelerde kullanıma uygun olan markasının blok çikolata ve dolgu pralin çeşitleri çıkartacağı duyuruldu. Şubat sonunda satışa çıkacak olan blok çikolatalar, 10-13 Mart’ta İstanbul’da gerçekleşecek Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma ve Çikolata Teknolojileri Fuarı IbakTech’te sektör profesyonellerinin beğenisine sunulacağı belirtildi. Nisan ayında satışa sunulması planlanan dolgu pralinlerin ise dört farklı çeşidiyle piyasaya sürüleceği açıklandı.
Yüz bin katılımcı bekleniyor
Tatlı, dondurma ve ekmek gibi birçok farklı ürün gruplarına yer verdiği için alanında dünyanın ikinci büyük fuarı olarak kabul edilen İstanbul’da gerçekleştirilecek IbakTech fuarına, 400’e yakın şirketin katılması ve 100.000’e yakın kişi tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.