Dondurulmuş gıda sektörünün lider markalarından biri olan SuperFresh, gıdalarında sağladığı güvenlik ve hijyen uygulamalarıyla TSE-Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi almaya hak kazandı.
Borsa İstanbul’da en büyük ikinci gıda şirketi olan SuperFresh, dondurulmuş gıdanın yanı sıra margarin pazarında da liderliğini Kerevitaş çatısı altında sürdürüyor. 28 yıldır bu başarısını sürdüren firma, sektördeki yenilikçi tutumu, kalite ve hijyene verdiği önemle ön plana çıkıyor. Türk tüketicisini dondurulmuş sebzelerden pizzaya, milföyden konserve mısıra kadar birçok ürünle tanıştıran SuperFresh, toplam 128 farklı ürünüyle dondurulmuş gıda pazarının en zengin ürün çeşidine sahip durumda.
Covid-19 tedbirleri kapsamında sanayi tesislerinde alınması gereken önlemleri eksiksiz bir şekilde yerine getiren SuperFresh, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) uzmanları tarafından verilen Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi almaya hak kazandı.
Üretim aşamasından dağıtıma kadar tüm tedbirler alındı
Kerevitaş Tedarik Zinciri ve Üretim Başkan Yardımcısı Saadettin Atilla, kuruldukları ilk günden bu yana üretim sürecinden tüketiciye ulaşma aşamasına kadar her şeyi yüzde 100 kontrol altında tuttuklarını söyledi. SuperFresh 50 yıllık tarihi boyunca tüm ürünlerini kaliteli, sağlıklı ve güvenli bir tedarik altyapısıyla sunmaya özen gösterdi ve buna devam ediyor diye konuşan Atilla, fabrikalarının da yüksek standartlı gıda güvenliği ve hijyen uygulamalarına sahip olduğunu vurguladı. Koronavirüsle mücadele kapsamında, tüm yasal gereklilikler, ulusal ve uluslararası otoritelerin tavsiyelerine uygun şekilde hareket ettiklerini ifade eden Saadettin Atilla, fabrikaların resmî kurumlar tarafından birçok kez denetlendiğini ve bunun sonucunda da uygunluk aldığını ifade etti. Bu belgenin gıda güvenliği alanındaki başarılarını tescillediğini belirtti.