150 yılı aşkın süredir aynı lezzeti korumak, dahası üzerine katarak ilerlemek her firmanın harcı değildir. Sadeyağ üretimindeki başarısını uzun yıllardan beri sürdüren Mancı Gıda, ürün gamına eklemiş olduğu incir, üzüm ve keçiboynuzu pekmezlerini ve nar ekşisini de tüketicileri ile buluşturuyor.
Yurt içinin yanı sıra yurt dışından da talep aldıklarını belirten Mancı Gıda Sadeyağ’ın Genel Müdürü Nurettin Mancı, “1871 yılından bu yana dört kuşaktır en iyi bildiğimiz işi yani sadeyağ işini yapıyoruz. Yıllardır müşterilerimizin firmamızı tercih etme nedenlerinden biri 150 yılı aşkın süredir kalitemizi korumamızdır. Yıllık yaklaşık 60 tonu aşan üretim gerçekleştiriyoruz. Mancı markamızla nar ekşisinin yanı sıra, incir, nar, üzüm ve keçiboynuzu pekmezi de üretiyoruz,” dedi.
Koyun sütünden elde edilen doğal yağ: Sadeyağ
Sadeyağın bilinirliğe sahip olduğunu, ürünü bilen firmaların ürünlerine yoğun talep gösterdiklerini vurgulayan Nurettin Mancı, baklava, künefe, her çeşit tatlı ve yemeklerde Urfa Sade Yağ’ın tercih edildiğini vurguluyor. Mancı, ürünlerin tamamen doğal olduğunu, koruyucu ve katkı maddesi içermediklerini ekliyor. Firmanın taviz vermediği 3 şey ise hijyen, kalite ve doğallık.
Firma, yöresel olan Urfa Yağı’nı lider gıda fuarlarına katılımcı olarak katılarak uluslararası alanda en iyi şekilde temsil ediyor.